IN ALLE LUXE GENIETEN IN PARGA

Villa Kira is een luxe vakantievilla gelegen in het prachtige Parga te Griekenland. Deze luxe villa is gesitueerd op een van de mooiste plekken van Parga met uitzicht over de zee en het kasteel “Ali Pacha”. De villa is in 2015 – 2016 gebouwd en vernoemd naar de vrouw van Ali Pacha die in de vroegere tijden een van de heersers van Parga was. Villa Kira heeft een zeer luxe uitrustingsniveau en biedt alle comfort die men maar kan wensen. De villa beschikt onder andere over een zwembad en ruime terrassen met alle luxe en comfort om in de juiste Griekse sferen een optimale vakantie te beleven. Villa Kira te Parga is al vanaf € 950,00 per week te huur op basis van 4 personen.

INDELING

Begane grond
Villa Kira is ingedeeld met een ruime living en keuken met uitzicht op de fraaie tuin en het zwembad met als achtergrond decor de prachtige baai en zee. Tevens bevinden zich op de begane grond nog 2 ruime 2-persoons slaapkamers en een badkamer.

Benedenverdieping
Villa Kira beschikt op de benedenverdieping over een 2-persoons slaapkamer, een slaapkamer met 2 stapelbedden (2×2 persoons), een 2e badkamer, TV kamer en een berging. In totaal biedt Villa Kira 10 slaapplaatsen.

Tuin
De tuin van Villa Kira ligt op het zuidwesten en heeft de hele dag zon. De deels overdekte terrassen zijn voorzien luxe loungebanken en zonnebedden. Villa Kira beschikt over een eigen zwembad voor een verfrissende duik. Hier kunt u de hele dag volop genieten van het prachtige uitzicht die Villa Kira u biedt.

FOTO’S

Villa Kira is nog deels in aanbouw en zal april 2016 klaar zijn. Binnenkort treft u meer fotomateriaal aan.

VIDEO’S

MEER INFORMATIE EN / OF RESERVEREN?

Voor meer informatie en / of reserveringen kunt u ons bellen op +32 – 498 – 85 76 53 of mailen naar info@villaparga.com. U kunt ook van onderstaand contactformulier gebruik maken en dan nemen wij spoedig contact met u op.