PARGA, DE PAREL VAN EPIRUS

Haar prachtige natuur, spectaculaire kustlijn, de mooie stranden en de smaragdgroene kleuren van de olijfgaarden maakt haar de parel van de bergachtige landstreek Epirus. Hoewel de toeristische invloeden duidelijk te merken zijn in dit pittoreske stadje, blijft Parga iets speciaals uitstralen. Het is er gemoedelijk en sfeervol. Parga ligt tegen een kleine berghelling en het uitzicht van boven naar de heuvels is magisch. De terrasjes zijn gezellig en er zijn veel kleine, leuke winkeltjes en smalle steegjes. Overal zijn karakteristieke Venetiaanse huizen. De stranden van Parga zijn erg mooi en schoon.

PRACHTIGE STRANDEN & ZEE

De stranden van Parga zijn erg mooi en schoon. Parga ligt aan de noordwestkust van Griekenland. Het ligt niet ver van de Albanese grens en tegenover het mooie eiland Corfu en de eilandjes Paxi. Parga ligt aan de heldere Ionische zee en wordt dagelijks door dagjestoeristen uit diverse eilanden bezocht (zelfs uit Lefkas). Het achterland is mooi groen, dankzij natuurlijke bronnen en historische plaatsen zijn goed bewaard gebleven.

FOTO’S

VIDEO’S

MEER INFORMATIE EN / OF RESERVEREN?

Voor meer informatie en / of reserveringen kunt u ons bellen op +32 – 498 – 85 76 53 of mailen naar info@villaparga.com. U kunt ook van onderstaand contactformulier gebruik maken en dan nemen wij spoedig contact met u op.